неділю, 29 листопада 2015 р.

Сергій Квіт: Міністерство здійснило необхідні заходи для видання нових підручників

27 листопада 2015 року у Міністерстві освіти і науки України відбулося чергове засідання Колегії Міністерства. Першим виступив Міністр, голова Колегії, з інформацією про забезпечення підручниками учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів (станом на 26.11.2015).
За інформацією, поданою Міністром освіти і науки, визначено три перевізники, які будуть здійснювати доставку підручників і посібників до департаментів (управлінь) освіти і науки обласних державних адміністрацій усієї України: в західні регіони  – Івано-Франківське державне підприємство по торгівлі, в південні та східні регіони – державне підприємство «Луганськучторгпостач», в центральні регіони — державне підприємство «Об’єднання по торгівлі та постачанню». При чому, для кожного регіону окремо підготовлено плани доставки підручників.
Сергій Квіт повідомив членам Колегії, що вже з 1 грудня поточного року розпочнеться доставка підручників до департаментів (управлінь) освіти і науки обласних державних адміністрацій. Книжкові бази в регіонах готові до прийому та відвантаження підручників, а саме: підготовлено складські приміщення у відповідності до вимог санітарно-гігієнічних та протипожежних норм, забезпечено допоміжні засоби транспортування. Читати далі  

Немає коментарів:

Дописати коментар